Herenhuis te koop € 795.000

Stationsstraat 57 2440 Geel 5 2 436 m² 561 m²


Beschrijving

Prachtige woning in Art Nouveau stijl met mogelijkheid tot professionele activiteit, gelegen in het centrum van Geel.

Indeling gelijkvloers: inkomhall, woonkamer, eetplaats met aansluitend terras, apart toilet en professionele ruimte (momenteel in gebruik als broodjeszaak) bestaande uit keuken, toilet, koelcellen en verbruiksruimte.
Indieling 1e verdieping: ingerichte keuken (2016), wasplaats, slaapkamer met aansluitend terras, badkamer (lavabo - wc - ligbad) en groot bureel bestaande uit 2 ruimtes.
Indeling 2e verdieping: overloop, 4 slaapkamers en badkamer (lavabo - douche - wc).

Voorts is er een bergzolder en een ruime kelder welke is ingericht als keuken. De woning werd tussen 2008-2018 grondig vernieuwd met respect voor de authentieke accenten en is in goede staat van onderhoud.

Ook is er een mooie stadstuin met terras en tuinberging. Aan de zijkant van het perceel zijn er verschillende parkeerplaatsen. Achteraan het perceel is er een praktijkruimte met aparte ingang.

Ideaal pand voor degene die ruim en kwalitatief wil wonen in het centrum van Geel of voor met mensen met een zelfstandige achtiviteit.

EPC: 289 kWh/m².

Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse kan u steeds contact opnemen met Stef Proost Immobiliën te Geel op 014/59.10.20 of via info@stefproost.be.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Delwaide Vincent E: vincent@stefproost.be