Gelijkvloerse verdieping te koop € 245.000

Grotesteenweg 96 2440 Geel 2 1 93 m² 69 m²


Beschrijving

Gezellig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, ruime leefruimte die grenst aan de tuin met terras én 2 private parkings.

Indeling: inkomhall met vestiaire, apart toilet, ruime leefruimte met salon en eetkamer, aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche.

Grenzend aan de leefruimte beschikt dit appartement over een omheind tuintje met ruim terras. Door de grote raampartij tussen de leefruimte en het tuintje worden buiten en binnen in dit appartement één.

Volgende extra's zijn INBEGREPEN in de prijs: 1 carport, 1 openlucht parking, 1 private fietsberging, 1 kelderberging.
Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit appartement maakt deel uit van Residentie "WIMPEBRUG" te Geel-Zammel. Het kleinschalig, duurzaam project wordt opgetrokken in een moderne architectuur en bestaat uit 5 hoekappartement. Dit maakt dat er in de appartementen een maximum aan natuurlijke lichtinval is waardoor het hier zeer aangenaam wonen is!

Er is een zeer vlotte verbinding met de op- en afrit 'Geel-West' van de snelweg E313. Verder zijn in de nabijheid van het project verschillende winkels, scholen, haltes van het openbaar vervoer, enz... .

E-peil < 50.

Meer info?
Stef Proost Immobiliën - Geel
014 59 10 20 - info@stefproost.be

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Delwaide Vincent E: vincent@stefproost.be