Gelijkvloerse verdieping te koop € 260.000

Leopoldstraat 35 2280 Grobbendonk 2 113 m² 70 m²


Beschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuintje met terras van 70m² gelegen in het nieuwbouwproject LEOPOLDONCK in het centrum van Grobbendonk.

Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal, apart toilet, leefruimte met salon en eetkamer, ruime volledig geïnstalleerde keuken, berging, aparte wasplaats, badkamer met bad en douche en 2 slaapkamers. Grenzend aan de leefruimte is er een private tuin met terras (Zuid-georiënteerd).

Residentie LEOPOLDONCK bestaat uit een handelspand, welke wordt ingevuld als dokterspraktijk, 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 studio.

Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen en  vooraan is er een ruime inpandige fietsenstalling. Achteraan het gebouw bevinden zich de bezoekersparkings van de dokterspraktijk en bijkomende open staanplaatsen of carports.

Er is een gemeenschappelijke tuin met overdekt prieeltje welke ter beschikking staan van alle bewoners en hun bezoekers.

Residentie LEOPOLDONCK is gelegen in het centrum van Grobbendonk. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkels, kleinhandels, drank- en eetgelegenheden, haltes van het openbaar vervoer, scholen, enz... . De op- en afrit van de snelweg E313 zijn op minder dan 4km gelegen van het project.

Voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor kan u vrijblijvend contact opnemen met Stef Proost Immobiliën in Grobbendonk op 014/51.95.00 of via grobbendonk@stefproost.be.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Verheyen Kaat E: Kaat@stefproost.be