Verkopen met deskundig, onderbouwd advies!

U verkoopt uw eigendom graag voor wat het waard is. Liefst snel en efficiënt, uiteraard. Dat kan met onze begeleiding.

Eerste afspraak

Besloten uw eigendom te verkopen? Wij komen graag langs om - uiteraard vrijblijvend - de waarde van uw eigendom te bepalen. Zo weet u meteen hoe uw woning in de markt ligt én maakt u kennis met onze manier van werken.

Eerlijke prijs

Een eerlijke en correcte waardebepaling is één ding. De woning ook aan de geschatte prijs verkopen iets anders. En dat is net onze meerwaarde: uw positie versterken door een correcte prijszetting, zodat u meer kandidaat-kopers bereikt.

Verkoop en verhuur zonder zorgen en met een betrouwbare en ervaren partner.

Contacteer ons

Snelle en Efficiente start

Kandidaat-kopers die het menen, daar mikken we op. Die bereiken we met de juiste prijs en - vooral - met de juiste verkoopstrategie. Daar hebben we dan ook vijf kantoren, een breed netwerk en heel wat tools voor, online én offline. Zo kent de verkoop van uw eigendom gegarandeerd een snelle en efficiënte start.

Actieve aanpak

We benaderen klanten actief van in het begin. Door uw eigendom in de kijker te zetten via verschillende kanalen en reacties hierop snel te beantwoorden. Want elke potentiële koper die wil komen kijken, kan dat binnen de twee dagen. En ook tijdens het bezoek zijn we proactief: we voorzien genoeg tijd, geven info waar nodig en closen als het kan.

U bent up-to-date

Vonden we een kandidaat-koper? Dan hoort u dat uiteraard meteen. Maar ook daarvoor houden we u op de hoogte van alle bezoeken, gesprekken en onderhandelingen met geïnteresseerden. Zo weet u steeds wat er wel of niet in de smaak viel.

Ook de koper telt

Interesse tonen in een woning is één zaak. Er verkocht aan zijn iets anders. Daarom zijn wij er, om de kandidaat-koper een extra duwtje in de rug te geven en volledig te overtuigen. Met een snelle reactie, een uitgebreide rondleiding en een vlotte opvolging. Allemaal met de glimlach.

PROOST!

Werd uw woning verkocht, dan ontfermen wij ons samen met de notaris over de onderhandse verkoopovereenkomst en geniet u zonder zorgen van uw glaasje bubbels.

Ook na het ondertekenen van de verkoopovereenkomst kan u uiteraard op ons rekenen. Wij zorgen voor een vlotte communicatie tussen de notarissen tot de notariële akte is verleden en de eigendomsoverdracht is afgerond.

We komen onze beloftes na

De kans is groot dat u reeds van ons hoorde via mond-tot-mond reclame - wat in elke branche de beste reclame blijft. Al geloven we best dat u onze topservice ook graag zwart-op-wit bewezen ziet. Bekijk daarom gerust even onze referentielijst.

Enkele succesverhalen