Uw advertentie in de kijker

Wij laten iedereen weten dat u uw huis verkoopt of verhuurt. En we zetten altijd uw huis in de kijker, nooit onszelf.

Verkopen via 5 kantoren

Stef Proost Immobiliën heeft vijf kantoren. Vijf keer zoveel klanten dus. Maar ook vijf keer zoveel passage op cruciale centrale locaties. Net wat u verwacht van 'maximale zichtbaarheid'.

WorldWideWeb

De eerste plaats waar een geïnteresseerde kandidaat-koper of -huurder zoekt is uiteraard online. Daarom adverteren we met uw woning op wel vijftien verschillende vastgoedwebsites. Met heel wat clicks, views en reacties als gevolg.

Verkoop en verhuur zonder zorgen en met een betrouwbare en ervaren partner.

Contacteer ons

www.stefproost.be

Al onze advertenties verschijnen op onze drukbezochte website. Zo bereiken we al onze zoekende klanten. Zij worden ook proactief op de hoogte gebracht van de tekoopstelling van uw eigendom via ons klantenbestand. Wedden dat u op korte termijn enkele concrete reacties kunt verwachten?

Verkoopbord

De meeste geïnteresseerden zoeken liever niet te ver. Mensen zijn gewoontedieren en verhuizen is al ingrijpend genoeg, dat weet u ook wel. Maak het hen - en uzelf - gemakkelijker en trek hun aandacht met een publiciteitsbord.

Gedrukte Media

Online is hip, maar offline is zeker ook nog in trek. En onmisbaar als u het ons vraagt. Dus zorgen we ervoor dat uw woning terug te vinden in lokale magazines, kranten en andere publicaties. Zodat echt iedereen weet dat uw huis op de markt is.